Ik heb nog geen account

TOT
12,5%
Cashback Korting

ABOUT YOU

ABOUT YOU is een modewarenhuis van de OTTO Groep met een uitgebreid assortiment mode, schoenen en accessoires voor dames, heren en kinderen.


Cashback Korting bij ABOUT YOU

Voor iedere geslaagde online transactie bij ABOUT YOU ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Bestaande Klant
5%
Bestelling
Nieuwe Klant
12,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van ABOUT YOU te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor ABOUT YOU

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor ABOUT YOU.


ABOUT YOU Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor ABOUT YOU.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor ABOUT YOU die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van ABOUT YOU kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor ABOUT YOU kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met ABOUT YOU, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor ABOUT YOU kan worden afgekeurd indien de website van ABOUT YOU tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor ABOUT YOU wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde ABOUT YOU transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren