Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Action

Action is een budgetwarenhuis met betaalbare, alledaagse en verrassende producten. Action is van origine Nederlands, maar heeft inmiddels 1.800 winkels in 9 landen.


Cashback Korting bij Action

Voor iedere geslaagde online transactie bij Action ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Action te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Action

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Action.


Action Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Action.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Action die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Action kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Action kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Action, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Action kan worden afgekeurd indien de website van Action tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Action wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Action transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren