Ik heb nog geen account

TOT
1%
Cashback Korting

AH.nl

AH.nl is de internetsupermarkt van Albert Heijn met ruim 20.000 artikelen uit het assortiment van Albert Heijn, Gall & Gall en Etos.

Bestellingen kunnen worden afgehaald bij een 'Pick Up Point' of worden thuisbezorgd waar deze service tot de mogelijkheden behoort.

Let op: de Cashback Korting is alleen van toepassing bij een minimum besteding van €70,00 (bezorging) of €15,00 (afhalen), dit is exclusief bezorgkosten, servicekosten en statiegeld.


Cashback Korting bij AH.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij AH.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Allerhande Box 0%
Bierbox 0%
Boodschappen
Bezorgen
1%
Boodschappen
Ophalen
1%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van AH.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor AH.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor AH.nl.


AH.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor AH.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor AH.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van AH.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met AH.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl kan worden afgekeurd indien de website van AH.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde AH.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren