Ik heb nog geen account

AH.nl

AH.nl is de internetsupermarkt van Albert Heijn met ruim 20.000 artikelen uit het assortiment van Albert Heijn, Gall & Gall en Etos.

Bestellingen kunnen worden afgehaald bij een 'Pick Up Point' of worden thuisbezorgd waar deze service tot de mogelijkheden behoort.

Let op: de Cashback Korting is alleen van toepassing bij een minimum besteding van €70,00 (bezorging) of €15,00 (afhalen), dit is exclusief bezorgkosten, servicekosten en statiegeld.


Cashback Korting bij AH.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij AH.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Allerhande Box € 1,00
Online Boodschappen € 1,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van AH.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor AH.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor AH.nl.


AH.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor AH.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor AH.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van AH.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met AH.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl kan worden afgekeurd indien de website van AH.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor AH.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde AH.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.