Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Badkamer Radio

Badkamer Radio is een gespecialiseerd in de verkoop van personenweegschalen, wasmanden, badcaddy's en een assortiment aan waterdichte speakers.


Cashback Korting bij Badkamer Radio

Voor iedere geslaagde online transactie bij Badkamer Radio ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Badkamerradio.nl
5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Badkamer Radio te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Badkamer Radio

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Badkamer Radio.


Badkamer Radio Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Badkamer Radio.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Badkamer Radio die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Badkamer Radio kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Radio kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Badkamer Radio, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Radio kan worden afgekeurd indien de website van Badkamer Radio tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Badkamer Radio wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Badkamer Radio transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren