Ik heb nog geen account

TOT
6%
Cashback Korting

Badkamerwinkel.nl

Sanitairspecialist Badkamerwinkel.nl verkoopt een ruim assortiment baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires.


Cashback Korting bij Badkamerwinkel.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Badkamerwinkel.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 3%
Bestelling
Regn
6%
Bestelling
Hotbath
6%
Bestelling
Premium Merken
6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Badkamerwinkel.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Badkamerwinkel.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Badkamerwinkel.nl.


Badkamerwinkel.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Badkamerwinkel.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Badkamerwinkel.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Badkamerwinkel.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerwinkel.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Badkamerwinkel.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerwinkel.nl kan worden afgekeurd indien de website van Badkamerwinkel.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Badkamerwinkel.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Badkamerwinkel.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren