Ik heb nog geen account

3%
Cashback Korting

Bagage24

Bagage24 verkoopt bagage en lederwaren van merken als Abro, Campomaggi, Coccinella, Fossile, Furla, Guess, Lacoste, Picard, Porsche Design, Tumi en vele anderen.


Cashback Korting bij Bagage24

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bagage24 ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 3%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bagage24 te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bagage24

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bagage24.


Bagage24 Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bagage24.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bagage24 die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bagage24 kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bagage24 kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bagage24, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bagage24 kan worden afgekeurd indien de website van Bagage24 tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bagage24 wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bagage24 transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren