Ik heb nog geen account

14%
Cashback Korting

Ballonartikelen.nl

Ballonartikelen.nl - een webwinkel van het familiebedrijf Globos - is volledig gespecialiseerd in de verkoop van (professionele) ballonnen en ballontoebehoren.


Cashback Korting bij Ballonartikelen.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Ballonartikelen.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Ballonartikelen.nl
14%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Ballonartikelen.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Ballonartikelen.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Ballonartikelen.nl.


Ballonartikelen.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Ballonartikelen.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Ballonartikelen.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Ballonartikelen.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Ballonartikelen.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Ballonartikelen.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Ballonartikelen.nl kan worden afgekeurd indien de website van Ballonartikelen.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Ballonartikelen.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Ballonartikelen.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren