Ik heb nog geen account

11%
Cashback Korting

Ballonnenparade.nl

Ballonnenparade.nl is een webwinkel gespecialiseerd in LED-verlichte ballonnen en lampionnen als feestverlichting voor allerlei soorten (thema)feesten zoals; verjaardagen, evenementen en trouwerijen (ook in het roze).


Cashback Korting bij Ballonnenparade.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Ballonnenparade.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 11%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Ballonnenparade.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Ballonnenparade.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Ballonnenparade.nl.


Ballonnenparade.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Ballonnenparade.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Ballonnenparade.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Ballonnenparade.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Ballonnenparade.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Ballonnenparade.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Ballonnenparade.nl kan worden afgekeurd indien de website van Ballonnenparade.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Ballonnenparade.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Ballonnenparade.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren