Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Bamboobasics.com

Bamboobasics.com produceert en verkoopt ondergoed en t-shirts gemaakt van bamboevezel. Bamboe is tot 80% minder milieubelastend omdat er geen pesticiden of andere schadelijke bestrijdingsmiddelen nodig zijn tijdens de productie.


Cashback Korting bij Bamboobasics.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bamboobasics.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bamboobasics.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bamboobasics.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bamboobasics.com.


Bamboobasics.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bamboobasics.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bamboobasics.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bamboobasics.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bamboobasics.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bamboobasics.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bamboobasics.com kan worden afgekeurd indien de website van Bamboobasics.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bamboobasics.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bamboobasics.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren