Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Beschuitje.nl

Beschuitje.nl is een ontbijtservice/cateraar voor particulieren en bedrijven. Beschuitje.nl bezorgd 7 dagen per week tussen 06:00 en 13:00 uur met een persoonlijke boodschap of anoniem.


Cashback Korting bij Beschuitje.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Beschuitje.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Beschuitje.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Beschuitje.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Beschuitje.nl.


Beschuitje.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Beschuitje.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Beschuitje.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Beschuitje.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Beschuitje.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Beschuitje.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Beschuitje.nl kan worden afgekeurd indien de website van Beschuitje.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Beschuitje.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Beschuitje.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren