Ik heb nog geen account

9%
Cashback Korting

BestBuyHoesjes.nl

BestBuyHoesjes.nl verkoopt een breed assortiment telefoonhoesjes, tablet- en smartphone-accessoires van bekende en minder bekende telefoonmerken.


Cashback Korting bij BestBuyHoesjes.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij BestBuyHoesjes.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 9%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van BestBuyHoesjes.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor BestBuyHoesjes.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor BestBuyHoesjes.nl.


BestBuyHoesjes.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor BestBuyHoesjes.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor BestBuyHoesjes.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van BestBuyHoesjes.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor BestBuyHoesjes.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met BestBuyHoesjes.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor BestBuyHoesjes.nl kan worden afgekeurd indien de website van BestBuyHoesjes.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor BestBuyHoesjes.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde BestBuyHoesjes.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren