Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Better Nights

Dekbedspecialist Better Nights verkoopt al meer dan 40 jaar (donzen) dekbedden en aanverwante prodcuten van bekende merken als Loiva en Nuvaro.


Cashback Korting bij Better Nights

Voor iedere geslaagde online transactie bij Better Nights ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Better Nights te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Better Nights

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Better Nights.


Better Nights Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Better Nights.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Better Nights die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Better Nights kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Better Nights kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Better Nights, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Better Nights kan worden afgekeurd indien de website van Better Nights tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Better Nights wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Better Nights transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren