Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Big Freddy

Online fotoservice Big Freddy verkoopt foto-artikelen en fotocadeaus zoals foto's op plexiglas, posters, fotobehang maar ook prints op een canvasdoek of aluminium.


Cashback Korting bij Big Freddy

Voor iedere geslaagde online transactie bij Big Freddy ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Big Freddy te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Big Freddy

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Big Freddy.


Big Freddy Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Big Freddy.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Big Freddy die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Big Freddy kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Big Freddy kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Big Freddy, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Big Freddy kan worden afgekeurd indien de website van Big Freddy tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Big Freddy wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Big Freddy transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren