Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Bonodora

Online parfumerie Bonodora verkoopt een ruim assortiment parfums en aftershaves van meer dan 100 (top)merken met een aantrekkelijke korting.


Cashback Korting bij Bonodora

Voor iedere geslaagde online transactie bij Bonodora ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Bonodora.com
7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Bonodora te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Bonodora

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Bonodora.


Bonodora Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Bonodora.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Bonodora die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Bonodora kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Bonodora kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Bonodora, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Bonodora kan worden afgekeurd indien de website van Bonodora tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Bonodora wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Bonodora transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren