Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

De Ballonnensite

De Ballonnensite is gespecialiseerd in het versturen van balloncadeaus door Nederland. Betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening.


Cashback Korting bij De Ballonnensite

Voor iedere geslaagde online transactie bij De Ballonnensite ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van De Ballonnensite te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor De Ballonnensite

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor De Ballonnensite.


De Ballonnensite Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor De Ballonnensite.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor De Ballonnensite die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van De Ballonnensite kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor De Ballonnensite kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met De Ballonnensite, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor De Ballonnensite kan worden afgekeurd indien de website van De Ballonnensite tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor De Ballonnensite wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde De Ballonnensite transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren