Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Dierspecialist

Dierspecialist (voorheen: Dobey) is dol op dieren en verkoopt alles voor uw huisdier in meer dan 60 fysieke winkels, een Dieren Advies Centrum en een uitgebreide webwinkel.


Cashback Korting bij Dierspecialist

Voor iedere geslaagde online transactie bij Dierspecialist ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Dierspecialist te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Dierspecialist

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Dierspecialist.


Dierspecialist Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Dierspecialist.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Dierspecialist die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Dierspecialist kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Dierspecialist kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Dierspecialist, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Dierspecialist kan worden afgekeurd indien de website van Dierspecialist tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Dierspecialist wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Dierspecialist transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren