Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Douche Concurrent

Douche-Concurrent is een grote sanitairwinkel met een breed assortiment A-merken zoals Grohe, Plieger, Villeroy & Boch, Medisauna, EAGO, Geberit, Wiesbaden en nog veel meer.


Cashback Korting bij Douche Concurrent

Voor iedere geslaagde online transactie bij Douche Concurrent ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Douche Concurrent te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Douche Concurrent

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Douche Concurrent.


Douche Concurrent Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Douche Concurrent.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Douche Concurrent die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Douche Concurrent kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Douche Concurrent kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Douche Concurrent, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Douche Concurrent kan worden afgekeurd indien de website van Douche Concurrent tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Douche Concurrent wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Douche Concurrent transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren