Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Douchezaak.nl

Douchezaak.nl verkoopt producten op het gebied van sanitair. Van douchecabines, badkamermeubelen, kranen, baden, radiatoren, toiletten, accessoires tot aan complete badkamers.


Cashback Korting bij Douchezaak.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Douchezaak.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Douchezaak.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Douchezaak.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Douchezaak.nl.


Douchezaak.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Douchezaak.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Douchezaak.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Douchezaak.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Douchezaak.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Douchezaak.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Douchezaak.nl kan worden afgekeurd indien de website van Douchezaak.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Douchezaak.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Douchezaak.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren