Ik heb nog geen account

Drivers-Only

Drivers Only is een unieke website waar aankomende bestuurders voor hun theorie-examen kunnen oefenen.


Cashback Korting bij Drivers-Only

Voor iedere geslaagde online transactie bij Drivers-Only ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
bij een éénmalige test € 0,20
bij een actiepakket 20%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Drivers-Only te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Drivers-Only

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Drivers-Only.


Drivers-Only Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Drivers-Only.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Drivers-Only die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Drivers-Only kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Drivers-Only kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Drivers-Only, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Drivers-Only kan worden afgekeurd indien de website van Drivers-Only tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Drivers-Only wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Drivers-Only transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren