Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Drogisterij Plus

Online Drogisterij Plus is verkoopt drogisterij- en verzorgingsartikelen voor mannen, vrouwen, baby's en kinderen. Door afpraken met leveranciers kan Drogisterij Plus producten tot wel 40% goedkoper aanbieden.


Cashback Korting bij Drogisterij Plus

Voor iedere geslaagde online transactie bij Drogisterij Plus ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Drogisterij Plus te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Drogisterij Plus

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Drogisterij Plus.


Drogisterij Plus Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Drogisterij Plus.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Drogisterij Plus die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Drogisterij Plus kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Drogisterij Plus kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Drogisterij Plus, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Drogisterij Plus kan worden afgekeurd indien de website van Drogisterij Plus tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Drogisterij Plus wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Drogisterij Plus transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren