Ik heb nog geen account

EuroRelais.nl

EuroRelais.nl is een boekingsportaal voor vakantiewoningen en vakantieparken in Nederland, Belgiëe en de rest van Europa.

Het aanbod van EuroRelais.nl omvat meer dan 140.000 vakantiewoningen, 2.000 vakantieparken en 150.000 hotels.


Cashback Korting bij EuroRelais.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij EuroRelais.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
bij een boeking 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van EuroRelais.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor EuroRelais.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor EuroRelais.nl.


EuroRelais.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor EuroRelais.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor EuroRelais.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van EuroRelais.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor EuroRelais.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met EuroRelais.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor EuroRelais.nl kan worden afgekeurd indien de website van EuroRelais.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor EuroRelais.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde EuroRelais.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren