Ik heb nog geen account

6%
Cashback Korting

Gadgethouse.nl

Op Gadgethouse.nl vindt u ruim 800 originele gadgets waaronder pokerspullen, USB-gadgets, helicopters, belevenissen en paintballguns.


Cashback Korting bij Gadgethouse.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Gadgethouse.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Gadgethouse.nl
6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Gadgethouse.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Gadgethouse.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Gadgethouse.nl.


Gadgethouse.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Gadgethouse.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Gadgethouse.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Gadgethouse.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Gadgethouse.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Gadgethouse.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Gadgethouse.nl kan worden afgekeurd indien de website van Gadgethouse.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Gadgethouse.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Gadgethouse.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren