Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Gadgetknaller

Gadgetknaller heeft dagelijks een nieuwe aanbieding: hebbedingetjes die eigenlijk niemand echt nodig heeft maar tegelijkertijd moet hebben. Ook heel geschikt als een origineel verjaardagscadeau.


Cashback Korting bij Gadgetknaller

Voor iedere geslaagde online transactie bij Gadgetknaller ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Gadgetknaller te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Gadgetknaller

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Gadgetknaller.


Gadgetknaller Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Gadgetknaller.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Gadgetknaller die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Gadgetknaller kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Gadgetknaller kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Gadgetknaller, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Gadgetknaller kan worden afgekeurd indien de website van Gadgetknaller tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Gadgetknaller wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Gadgetknaller transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren