Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

Gavetas.nl

Gavetas.nl is een webwinkel met een zeer uitgebreid assortiment dames-, heren- en kindertassen van bekende merken als Bagsac, Axel David, Brunotti, Lief!, Retour, The Chesterfield, Bear Design, Burkely en Chabo.


Cashback Korting bij Gavetas.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Gavetas.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Gavetas.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Gavetas.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Gavetas.nl.


Gavetas.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Gavetas.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Gavetas.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Gavetas.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Gavetas.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Gavetas.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Gavetas.nl kan worden afgekeurd indien de website van Gavetas.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Gavetas.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Gavetas.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren