Ik heb nog geen account

Intertoys

Intertoys verkoopt een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud van bekende merken als LEGO, Barbie, Hot Wheels, Playmobil.


Cashback Korting bij Intertoys

Voor iedere geslaagde online transactie bij Intertoys ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Gaming en Elektronica
0,5%
Bestelling 2%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Intertoys te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Intertoys

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Intertoys.


Intertoys Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Intertoys.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Intertoys die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Intertoys kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Intertoys kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Intertoys, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Intertoys kan worden afgekeurd indien de website van Intertoys tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Intertoys wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Intertoys transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren