Ik heb nog geen account

€ 17 50
Cashback Korting

JAAP.NL

JAAP.NL is een online platform waar particulieren zelf hun huis te koop kunnen aanbieden. Met 900.000 unieke bezoekers per maand is JAAP.NL de tweede huizensite van Nederland.


Cashback Korting bij JAAP.NL

Voor iedere geslaagde online transactie bij JAAP.NL ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Verkoop-pakket of Winkelbesteding > € 125,00
€ 17,50

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JAAP.NL te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JAAP.NL

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JAAP.NL.


JAAP.NL Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JAAP.NL.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JAAP.NL die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JAAP.NL kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JAAP.NL kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JAAP.NL, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JAAP.NL kan worden afgekeurd indien de website van JAAP.NL tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JAAP.NL wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JAAP.NL transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren