Ik heb nog geen account

7%
Cashback Korting

Jack Wolfskin

In de officiële webwinkel van Jack Wolfskin vindt u de gehele actuele collectie van deze toonaangevende specialiast in sport- en outdoorkleding.


Cashback Korting bij Jack Wolfskin

Voor iedere geslaagde online transactie bij Jack Wolfskin ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Jack Wolfskin te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Jack Wolfskin

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Jack Wolfskin.


Jack Wolfskin Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Jack Wolfskin.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Jack Wolfskin die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Jack Wolfskin kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Jack Wolfskin kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Jack Wolfskin, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Jack Wolfskin kan worden afgekeurd indien de website van Jack Wolfskin tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Jack Wolfskin wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Jack Wolfskin transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren