Ik heb nog geen account

9%
Cashback Korting

JHP Fashion

JHP Fashion verkoopt een breed assortiment heren- en dameskleding en accessoires van (inter)nationale topmerken.


Cashback Korting bij JHP Fashion

Voor iedere geslaagde online transactie bij JHP Fashion ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 9%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JHP Fashion te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JHP Fashion

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JHP Fashion.


JHP Fashion Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JHP Fashion.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JHP Fashion die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JHP Fashion kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JHP Fashion kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JHP Fashion, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JHP Fashion kan worden afgekeurd indien de website van JHP Fashion tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JHP Fashion wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JHP Fashion transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren