Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

JP1880

Online mannenkledingwinkel JP1880 is gespecialiseerd in 'grote maten' kleding (L tot 8XL) voor mannen: van sportief tot elegant en van comfortabel tot modern.


Cashback Korting bij JP1880

Voor iedere geslaagde online transactie bij JP1880 ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van JP1880 te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor JP1880

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor JP1880.


JP1880 Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor JP1880.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor JP1880 die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van JP1880 kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor JP1880 kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met JP1880, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor JP1880 kan worden afgekeurd indien de website van JP1880 tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor JP1880 wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde JP1880 transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren