Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

K9 Shop

K9 Shop is een dierenwinkel gespecialiseerd in producten voor de honden, zoals: kooien, lijnen, kleding, tuigen en pakwerk-artikelen. K9 Shop heeft alle standaard artikelen, maar ook artikelen die nergens anders te vinden zijn.


Cashback Korting bij K9 Shop

Voor iedere geslaagde online transactie bij K9 Shop ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van K9 Shop te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor K9 Shop

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor K9 Shop.


K9 Shop Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor K9 Shop.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor K9 Shop die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van K9 Shop kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor K9 Shop kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met K9 Shop, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor K9 Shop kan worden afgekeurd indien de website van K9 Shop tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor K9 Shop wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde K9 Shop transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren