Ik heb nog geen account

TOT
8%
Cashback Korting

NA-KD

In de officiële Nederlandse webwinkel van de Europese trendsetter NA-KD vindt u de gehele actuele collectie van dit populaire Zweedse modemerk.


Cashback Korting bij NA-KD

Voor iedere geslaagde online transactie bij NA-KD ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Nieuwe Klant
8%
Bestelling
Bestaande Klant
8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van NA-KD te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor NA-KD

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor NA-KD.


NA-KD Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor NA-KD.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor NA-KD die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van NA-KD kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor NA-KD kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met NA-KD, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor NA-KD kan worden afgekeurd indien de website van NA-KD tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor NA-KD wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde NA-KD transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren