Ik heb nog geen account

7,5%
Cashback Korting

National Pen

National Pen is een toonaangevende webwinkel op het gebied van gepersonaliseerde promotieartikelen voor bedrijven en professionals in alle sectoren.


Cashback Korting bij National Pen

Voor iedere geslaagde online transactie bij National Pen ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 7,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van National Pen te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor National Pen

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor National Pen.


National Pen Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor National Pen.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor National Pen die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van National Pen kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor National Pen kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met National Pen, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor National Pen kan worden afgekeurd indien de website van National Pen tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor National Pen wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde National Pen transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren