Ik heb nog geen account

TOT
5%
Cashback Korting

New Balance

In de officiƫle webwinkel van New Balance vindt u de gehele actuele collectie van dit bekende sportmerk voor dames, heren, meisjes en jongens.


Cashback Korting bij New Balance

Voor iedere geslaagde online transactie bij New Balance ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
I.c.m. Kortingscode
0%
Bestelling 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van New Balance te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor New Balance

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor New Balance.


New Balance Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor New Balance.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor New Balance die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van New Balance kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor New Balance kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met New Balance, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor New Balance kan worden afgekeurd indien de website van New Balance tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor New Balance wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde New Balance transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren