Ik heb nog geen account

5%
Cashback Korting

P1 Travel

P1 Travel verkoopt toegangskaarten voor wereldwijde sport- en muziekevenementen waarbij (optioneel) een hotelovernachting of arrangement geboekt kan worden.


Cashback Korting bij P1 Travel

Voor iedere geslaagde online transactie bij P1 Travel ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Boeking 5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van P1 Travel te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor P1 Travel

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor P1 Travel.


P1 Travel Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor P1 Travel.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor P1 Travel die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van P1 Travel kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor P1 Travel kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met P1 Travel, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor P1 Travel kan worden afgekeurd indien de website van P1 Travel tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor P1 Travel wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde P1 Travel transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren