Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Packlinq

Packlinq is een online verpakkings-, decoratie- en hobbyplatform met een aanbod van meer dan 20.000 producten.


Cashback Korting bij Packlinq

Voor iedere geslaagde online transactie bij Packlinq ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Packlinq te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Packlinq

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Packlinq.


Packlinq Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Packlinq.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Packlinq die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Packlinq kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Packlinq kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Packlinq, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Packlinq kan worden afgekeurd indien de website van Packlinq tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Packlinq wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Packlinq transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren