Ik heb nog geen account

4%
Cashback Korting

Planet Cards

Planet Cards is online specialist op het gebied van geboortekaartjes, doopkaarten, verjaardagskaarten, trouwkaarten en nog veel meer.

Alle kaarten kunnen op de website van Planet Cards zelf ontworpen worden.


Cashback Korting bij Planet Cards

Voor iedere geslaagde online transactie bij Planet Cards ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 4%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Planet Cards te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Planet Cards

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Planet Cards.


Planet Cards Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Planet Cards.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Planet Cards die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Planet Cards kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Planet Cards kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Planet Cards, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Planet Cards kan worden afgekeurd indien de website van Planet Cards tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Planet Cards wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Planet Cards transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren