Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Podobrace.nl

Podobrace.nl verkoopt braces andere hulpmiddelen om overbelasting en beschadiging van spieren, banden en gewrichten te voorkomen.


Cashback Korting bij Podobrace.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Podobrace.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Podobrace.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Podobrace.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Podobrace.nl.


Podobrace.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Podobrace.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Podobrace.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Podobrace.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Podobrace.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Podobrace.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Podobrace.nl kan worden afgekeurd indien de website van Podobrace.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Podobrace.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Podobrace.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren