Ik heb nog geen account

8%
Cashback Korting

Pogo Kids

Pogo Kids verkoopt leuke designproducten, cadeaus en accessoires voor kinderen en kinderkamers.


Cashback Korting bij Pogo Kids

Voor iedere geslaagde online transactie bij Pogo Kids ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Pogo Kids te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Pogo Kids

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Pogo Kids.


Pogo Kids Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Pogo Kids.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Pogo Kids die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Pogo Kids kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Kids kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Pogo Kids, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Kids kan worden afgekeurd indien de website van Pogo Kids tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Pogo Kids wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Pogo Kids transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren