Ik heb nog geen account

15%
Cashback Korting

Posterton

Posterton verkoopt een breed assortiment (ingelijste) posters van getalenteerde en creatieve kunstenaars en fotografen voor ieder interieur.


Cashback Korting bij Posterton

Voor iedere geslaagde online transactie bij Posterton ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 15%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Posterton te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Posterton

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Posterton.


Posterton Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Posterton.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Posterton die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Posterton kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Posterton kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Posterton, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Posterton kan worden afgekeurd indien de website van Posterton tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Posterton wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Posterton transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren