Ik heb nog geen account

Proxis.com

Proxis.com is de grootste online mediawinkel van België, en verkoopt ondermeer boeken, DVD’s, CD’s, computerspellen en software.

Betalen met iDEAL is mogelijk

Nederlands- of Friestalige boeken

In verband met de ‘wet op de vaste boekenprijs’ (2005) is het helaas niet toegestaan om een geld terug vergoeding toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing.


Cashback Korting bij Proxis.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Proxis.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 6%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Proxis.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Proxis.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Proxis.com.


Proxis.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Proxis.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Proxis.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Proxis.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Proxis.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Proxis.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Proxis.com kan worden afgekeurd indien de website van Proxis.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Proxis.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Proxis.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren