Ik heb nog geen account

TOT
€ 30 00
Cashback Korting

Ritel

In de webwinkel van telecomspecialist Ritel vindt u de allernieuwste mobiele telefoons met of zonder abonnement.


Cashback Korting bij Ritel

Voor iedere geslaagde online transactie bij Ritel ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Los Toestel € 2,50
Abonnement
Bestaande Klant
€ 5,00
Accessoires 15%
Abonnement
SIM-only
€ 20,00
Abonnement
Toestel
€ 30,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Ritel te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Ritel

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Ritel.


Ritel Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Ritel.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Ritel die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Ritel kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Ritel kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Ritel, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Ritel kan worden afgekeurd indien de website van Ritel tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Ritel wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Ritel transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren