Ik heb nog geen account

TOT
€ 40 00
Cashback Korting

T-Mobile

In de webwinkel van telecomaanbieder T-Mobile zijn de laatste smartphones te verkrijgen met én zonder (SIM-only) abonnement.


Cashback Korting bij T-Mobile

Voor iedere geslaagde online transactie bij T-Mobile ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Los Toestel 3%
Abonnement
Bestaande Klant
€ 12,50
Abonnement
4G voor Thuis
€ 40,00
Abonnement
SIM-only
€ 40,00
Abonnement
Nieuwe Klant
€ 40,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van T-Mobile te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor T-Mobile

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor T-Mobile.


T-Mobile Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor T-Mobile.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor T-Mobile die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van T-Mobile kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor T-Mobile kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met T-Mobile, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor T-Mobile kan worden afgekeurd indien de website van T-Mobile tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor T-Mobile wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde T-Mobile transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren