Ik heb nog geen account

Tailor Store

Het Zweedse Tailor Store is een van de grootste webwinkels voor op maat gemaakte kwaliteitskleding en accessoires voor heren en dames ter wereld.


Cashback Korting bij Tailor Store

Voor iedere geslaagde online transactie bij Tailor Store ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 8%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Tailor Store te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Tailor Store

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Tailor Store.


Tailor Store Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Tailor Store.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Tailor Store die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Tailor Store kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Tailor Store kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Tailor Store, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Tailor Store kan worden afgekeurd indien de website van Tailor Store tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Tailor Store wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Tailor Store transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren