Ik heb nog geen account

€ 2 50
Cashback Korting

Tails.com

Tails.com verkoopt 'hondenvoer op maat', waarbij voor elke hond een uniek recept wordt gecreëerd op basis van de smaken waar ze van houden en de voeding die ze nodig hebben.


Cashback Korting bij Tails.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij Tails.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Nieuwe Klant
€ 2,50

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Tails.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Tails.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Tails.com.


Tails.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Tails.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Tails.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Tails.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Tails.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Tails.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Tails.com kan worden afgekeurd indien de website van Tails.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Tails.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Tails.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren