Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Udemy

Udemy is een online leerplatform met een uitgebreide bibliotheek van van 150.000+ cursussen die worden gegeven door ervaren instructeurs in meer dan 65 verschillende talen.

Alle cursussen hebben een 30-dagen-geld-terug-garantie en levenslange toegang.


Cashback Korting bij Udemy

Voor iedere geslaagde online transactie bij Udemy ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Cursus
10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Udemy te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Udemy

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Udemy.


Udemy Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Udemy.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Udemy die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Udemy kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Udemy kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Udemy, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Udemy kan worden afgekeurd indien de website van Udemy tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Udemy wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Udemy transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren