Ik heb nog geen account

TOT
€ 50 00
Cashback Korting

UnitedConsumers.com

UnitedConsumers.com is een inkoopcollectief. Door samen in te kopen kunt u geld besparen op ondermeer gas, electriciteit en verzekeringen.


Cashback Korting bij UnitedConsumers.com

Voor iedere geslaagde online transactie bij UnitedConsumers.com ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Tankkaart € 2,00
Mobiel Abonnement
Nieuwe Klant
€ 15,00
Autoverzekering
Nieuwe Klant
€ 30,00
Energiecontract
Nieuwe Klant
€ 35,00
Zorgverzekering
Nieuwe Klant
€ 50,00

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van UnitedConsumers.com te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor UnitedConsumers.com

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor UnitedConsumers.com.


UnitedConsumers.com Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor UnitedConsumers.com.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor UnitedConsumers.com die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van UnitedConsumers.com kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor UnitedConsumers.com kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met UnitedConsumers.com, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor UnitedConsumers.com kan worden afgekeurd indien de website van UnitedConsumers.com tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor UnitedConsumers.com wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde UnitedConsumers.com transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren