Ik heb nog geen account

Wehkamp

Op de website van de bekendste webwinkel van Nederland vindt u een assortiment van circa 25.000 artikelen.

Nederlands- of Friestalige boeken

In verband met de ‘wet op de vaste boekenprijs’ (2005) is het helaas niet toegestaan om een geld terug vergoeding toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing.

Groep 1

Accessoires, kleding, schoenen, outdoor-artikelen, sportkleding, tuinartikelen, doe-het-zelf artikelen, woonartikelen, slaapartikelen.

Groep 2

DVD's, muziek, computerspellen, elektronica, kantoorartikelen, huishoudelijke artikelen, verzorgingsproducten, speelgoed, sportartikelen.

Groep 3

Communicatieproducten, luiers.


Cashback Korting bij Wehkamp

Voor iedere geslaagde online transactie bij Wehkamp ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Groep 3
1%
Bestelling
Groep 2
3%
Bestelling
Groep 1
5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Wehkamp te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Wehkamp

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Wehkamp.


Wehkamp Acties

Gebruik de onderstaande Actie voor extra voordeel bij Wehkamp:

Wannahave Days!

Ontvang tot 50% kassakorting op héél véél artikelen tijdens de Wehkamp Wannahave Days! Plus: Gratis verzending bij een besteding van € 20,00 of meer!

Geldig t/m 23 april 2018.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Wehkamp die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Wehkamp kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Wehkamp, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp kan worden afgekeurd indien de website van Wehkamp tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Wehkamp transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.