Ik heb nog geen account

TOT
5,5%
Cashback Korting

Wehkamp

Op de website van de bekendste webwinkel van Nederland vindt u een assortiment van circa 25.000 artikelen.

Nederlands- of Friestalige boeken

In verband met de ‘wet op de vaste boekenprijs’ (2005) is het helaas niet toegestaan om een geld terug vergoeding toe te kennen bij de aanschaf van Nederlands- of Friestalige boeken. Op anderstalige boeken is deze wet niet van toepassing.

Groep 1

Accessoires (kleding), accessoires (wonen), babykamer, badkamer, badmode voor hem, bedtextiel, bovenkleding, broeken, camping, combinaties, horloges en sieraden. intimiteit, jassen, jurken & rokken, kasten, matrassen en bedbodems, nacht- en huismode. ondermode, outdoorkleding, raambekleding, schoenen, slaapkamermeubelen, tassen en koffers, verlichting, vloerbedekking, woonkamer.

Groep 2

Dierbenodigdheden, kerstartikelen, koken en tafelen, sport, tuin en terras, vrije tijd, wellness

Groep 3

(Portable) audio & video, badmode voor haar, badmode voor kids, DJ-gear en muziekinstrumenten, home cinema en DVD, keukenmachines, kledingaccessoires (kids), koffiezetters en accessoires, naaimachines, positiemode, speelgoed, stofzuigers, televisies. temperatuur, verzorgingsapparaten, vriezen en koelen, wassen, drogen en strijken.

Groep 4

Baby onderweg, camcorders en camera’s, entertainment, fietsen en fitness, gaming, (tuin)gereedschap, GSM en telefonie, kantoor, PC en toebehoren, spelcomputers, tablets, verzorgingsproducten.

De bovenstaande informatie is slechts illustratief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.


Cashback Korting bij Wehkamp

Voor iedere geslaagde online transactie bij Wehkamp ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling
Groep 4
1%
Bestelling
Groep 3
2,5%
Bestelling
Groep 2
4,5%
Bestelling
Groep 1
5,5%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Wehkamp te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Wehkamp

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Wehkamp.


Wehkamp Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Wehkamp.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Wehkamp die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Wehkamp kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Wehkamp, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp kan worden afgekeurd indien de website van Wehkamp tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Wehkamp wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Wehkamp transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren