Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Wijnbroeders.nl

Wijn wordt nog vaak gezien als een product waarvoor je een kenner moet zijn. Online wijnspecialist Wijnbroeders.nl wel dit taboe doorbreken en wijn toegankelijk maken voor iedereen door middel van infographics en video’s.


Cashback Korting bij Wijnbroeders.nl

Voor iedere geslaagde online transactie bij Wijnbroeders.nl ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Wijnbroeders.nl te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Wijnbroeders.nl

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Wijnbroeders.nl.


Wijnbroeders.nl Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Wijnbroeders.nl.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Wijnbroeders.nl die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Wijnbroeders.nl kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Wijnbroeders.nl kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Wijnbroeders.nl, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Wijnbroeders.nl kan worden afgekeurd indien de website van Wijnbroeders.nl tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Wijnbroeders.nl wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Wijnbroeders.nl transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren