Ik heb nog geen account

10%
Cashback Korting

Yves Rocher

Yves Rocher verkoopt een groot assortiment natuurlijke verzorgingsproducten, make-up en parfums.


Cashback Korting bij Yves Rocher

Voor iedere geslaagde online transactie bij Yves Rocher ontvangt u:

Omschrijving Cashback Korting
Bestelling 10%

U ontvangt een Cashback Korting door een gratis Spaarwinkelen.nl account aan te maken en (ingelogd) de website van Yves Rocher te bezoeken via de 'Bezoek Website' knop. U kunt aldaar uw aankoop/aankopen doen zoals u dat gewend bent; er zijn geen extra handelingen nodig.


Kortingscodes voor Yves Rocher

Er zijn (momenteel) geen Kortingscodes voor Yves Rocher.


Yves Rocher Acties

Er zijn (momenteel) geen Acties voor Yves Rocher.


Belangrijke informatie

  • Bij het gebruik van een kortingscode voor Yves Rocher die niet via Spaarwinkelen.nl is gecommuniceerd kan een Cashback Korting worden afgekeurd.
  • De klantenservice van Yves Rocher kan u niet helpen met vragen over uw Cashback Korting, gebruik hiervoor ons ticketsysteem.
  • Een Cashback Korting is geen garantie, baseer uw aankoopbeslissing hier dus niet op.
  • Een Cashback Korting voor Yves Rocher kan worden afgekeurd bij telefonisch contact met Yves Rocher, ongeacht (goede) reden of oorzaak.
  • Een Cashback Korting voor Yves Rocher kan worden afgekeurd indien de website van Yves Rocher tussen het klikmoment en de afronding van de aankoop (ook) via een andere browser/website of via een zoekmachine wordt/is bezocht.
  • Een Cashback Korting voor Yves Rocher wordt alleen toegekend aan authentieke transacties die direct na de klik en geheel online tot stand komen.
  • Een Cashback Korting wordt (meestal) berekend over het bestedingsbedrag exclusief BTW, verzendkosten en/of andere toeslagen.
  • De claimtermijn voor niet-geregistreerde Yves Rocher transacties is maximaal 90 dagen na het klikmoment.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren