Ik heb nog geen account

Aanmelden

Maak geheel gratis een account aan en bespaar ook tot enkele honderden euro's per jaar op uw internetaankopen!

Gebruikersnaam

Kies uw gebruikersnaam zorgvuldig, deze maakt samen met uw wachtwoord onderdeel uit van uw inloggegevens. Een geldige gebruikersnaam is uniek en bestaat uit minimaal 5 en maximaal 16 geldige karakters. Geldige karakters zijn het standaard alfabet, de cijfers 0 tot en met 9, het koppelteken, een punt en/of een 'underscore'.

Wachtwoord

Kies uw wachtwoord zo mogelijk nog zorgvuldiger. Een wachtwoord hoeft uiteraard niet uniek te zijn, maar heeft verder dezelfde restricties als een gebruikersnaam.

Beveiligingscode

Velden met een * zijn verplicht.

Een Spaarwinkelen.nl account is geheel kostenloos. We zullen uw persoonlijke gegevens nooit aan derden verstrekken óf verkopen. U kunt uzelf eenvoudig afmelden voor alle door ons verzonden niet essentiële e-mail communicatie.

Uw privacy, onze zorg

Uw gegevens zijn bij ons in goede handen. Hoe wij hier precies mee omgaan kunt u lezen in onze privacyverklaring. Het komt er in het kort op neer dat wij beloven zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan en deze alleen te gebruiken voor het doel waarvoor deze bestemd zijn.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees voor meer informatie onze Privacyverklaring. Accepteren